Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

Βαμμένα Μαλλιά

Τέλος οι άσπρες τρίχες! Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να χαλούν την εικόνα της οι άσπρες τρίχες. Γι' αυτό το λόγο τα εξειδικευμένα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά φροντίζουν και περιποιούνται τα μαλλιά σας, καλύπτουν τα λευκά και αναδεικνύουν τη λάμψη τους.

PHYTO Phytomillesime Color Locker Pre - Shampooing 100ml - 40%
29,90  17,94 
PHYTO Phyto Gloss Ρεφλέ Πλατινέ 145ml - 40%
20,05  12,03 
PHYTO Phyto Gloss Ρεφλέ Νουγκατίνα 145ml - 40%
20,05  12,03 

Tips για λαμπερά μαλλιά και χρώμα που διαρκεί περισσότερο

Το ξεθώριασμα στα μαλλιά κι η απουσία λάμψης είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Οι ασθητικοί του ikiapharm σας προτείνουν απλές συμβουλές διατήρησης του λαμπερού χρώματος και της ζωντάνιας των μαλλιών σας.

  1. Χρησιμοποιείτε πάντα σαμπουάν και conditioner με σύνθεση για βαμμένα μαλλιά. Τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης θα πρέπει να επιλέγονται βάσει του τύπου και της απόχρωσης των μαλλιών σας. Τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων αυτών θα δατηρήσουν αμαλλοίωτο το χρώμα μέχρι την επόμενη βαφή. Τύπου toning προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία με δύο φορές την εβδομάδα.
  2. Εφαρμόστε μάσκες και έλαια για πλούσια ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά. Τα ξηρά βαμμένα μαλλιά τείνουν να χάνουν τη λάμψη τους πολύ εύκολα, γι' αυτό η χρήση μάσκας κι ενυδατικών προϊόντων ειδικά φτιαγμένων για ξηρά βαμμένα μαλλιά κρατούν το χρώμα σας ζωντανό για περισσότερο και χαρίζουν στα μαλλιά σας βελούδινη υφή.
  3. Χρησιμοποιείστε αντιηλιακό μαλλιών. Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο, δεν είναι βλαβερή μόνο για την επιδερμίδα σας αλλά και για τα μαλλιά σας. Οι ακτίνες του ήλιου λειτουργούν αρνητικά στο χρώμα των μαλλιών σας, καθώς μπορεί να το ξεθωριάσουν.
  4. Προσοχή στη βαφή που χρησιμοποιείτε και στα συστατικά της. Οι φτηνές βαφές δεν είναι απαραίτητα επαγγελματικές και μπορεί να μην σας προσφέρουν το επιθυμητό - από άποψη λάμψης - αποτέλεσμα.
  5. Το ζεστό νερό ξηραίνει τα μαλλιά και τα ξεθωριάζει. Προσοχή λοιπόν στο καυτό νερό. Προτιμήστε το χλιαρό νερό κατά το λούσιμο και το ξέβγαλμα του σαμπουάν και το κρύο νερό κατα το ξέβγαλμα του conditioner και της μάσκας.