Εκπτώσεις & Προσφορές έως 40%

 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

LIERAC

Τα εργαστήρια Lierac ιδρύθηκαν το 1975 και μέσα σε λίγα χρόνια, επέδειξαν την τεχνογνωσία τους στη γήρανση και τα προβλήματα της επιδερμίδας, τις εξαιρετικά προηγμένες και αποτελεσματικές τους φόρμουλες κι τη χαρακτηριστική "γαλλική" αποπλάνηση που κάνει κάθε προϊόν απόλαυση για τις αισθήσεις. η Lierac αναδείχτηκε στην πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμητολογίας που εξειδικεύεται στη διόρθωση της γήρανσης της επιδερμίδας και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος.

LIERAC LIFT INTEGRAL Serum Lift Regard Yeux & Paupieres - 15ml - 40%
48,90  29,34 
LIERAC LIFT INTEGRAL Masque Lift Flash 75ml - 40%
48,90  29,34 
LIERAC LIFT INTEGRAL Nuit 50ml - 40%
68,00  40,80 
LIERAC HYDRAGENIST Masque SOS Hydratant 75ml - 40%
30,00  18,00 
LIERAC Rosilogie Creme Neutralisante Correction Rougeurs 40ml - 40%
32,50  19,50 
LIERAC Sebologie Gel Regulateur Correction Imperfections 40ml - 40%
32,50  19,50 
 
1 2 3 4 5
 

Lierac Φροντίδα Ομορφιάς με Απόλαυση

Από την πρώτη στιγμή έως σήμερα, η Lierac ανταποκρίνεται στην αιώνια επιθυμία των γυναικών να βρουν στην καθημερινή φροντίδα τους την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ευεξία, την ορατή ομορφιά και την απόλαυση όλων των αισθήσεων. Πρωτοπόρος της Ενεργής Φυτο-Κοσμητολογίας, η Lierac συνδύασε τα καλύτερα φυτικά συστατικά με τις απαιτήσεις της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα που επιβεβαιώνουν τις θεμελιώδεις αρχές της μάρκας: Πρωτοπορία, αποτελεσματικότητα, εγγυημένη ασφάλεια, θηλυκότητα, κατανόηση των αναγκών της γυναίκας. Η εταιρεία γνωρίζει και μιλάει "Τη Γλώσσα της Επιδερμίδας". Αυτή είναι η υπογραφή μιας τεχνογνωσίας που μπορείτε να τη δείτε και να την αισθανθείτε, ένα ιδανικό γαλλικής αποπλάνησης που σας συνοδεύει καθημερινά για να είστε όμορφη – και για να παραμείνετε. Αποκρυπτογράφηση των βιολογικών μηχανισμών της γήρανσης και των διαταραχών της επιδερμίδας, έρευνα των συστατικών και επίτευξη της ύψιστης συγκέντρωσής τους, τα τελευταία επιτεύγματα της γενετικής, της κυτταρικής βιολογίας και της αισθητικής ιατρικής. Η Lierac δεν αφήνει κανέναν τομέα ανεξερεύνητο και αναξιοποίητο, προκειμένου να αναπτύξει τα πιο προηγμένα και καινοτόμα προϊόντα στην υπηρεσία της επιδερμίδας.

Καλλυντικά Lierac

Ιατρική Κληρονομιά
Χάρη στους προνομιακούς και στενούς δεσμούς που είχαν από τη μέρα της ίδρυσής τους με την ιατρική, τα Εργαστήρια της εταιρείας απέκτησαν μοναδική εμπειρία πάνω στην επιδερμίδα, έμαθαν να αφουγκράζονται τις αντιδράσεις και τις ανάγκες της. Η επιδερμίδα είναι ζωντανή, εκφράζεται, μας μιλάει. Την τεχνογνωσία της αυτή, η Lierac την εξελίσσει επί 40 χρόνια μέσα από προϊόντα που συνδυάζουν την εξαιρετική δύναμη της φύσης με τις τελευταίες καινοτομίες της βιοτεχνολογίας, επανορθώνοντας την επιδερμίδα και ικανοποιώντας κάθε φορά μία συγκεκριμένη ανάγκη της.

Επιστημονική Αξιοπιστία
Ξεκινώντας από μία αυστηρά επιστημονική βάση που καθιστά κάθε φροντίδα απόλυτα εξειδικευμένη στον τομέα της, τα Εργαστήρια Lierac επιλέγουν πάντα τα πιο ισχυρά συστατικά – φυσικά ή βιοτεχνολογικά – και την πιο ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα. Δίνοντας προνομιακή θέση στα φυτά, μελετούν κάθε τμήμα τους – ρίζα, φύλλα, μίσχο ή άνθος – στοχεύοντας σε υψηλές συγκεντρώσεις ενεργών μορίων. Όλα τα συστατικά LIERAC υπάρχουν σε ισχυρή περιεκτικότητα στις φροντίδες της που δρουν στοχευμένα σε κάθε ανάγκη, σε κάθε ζώνη της επιδερμίδας – ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια λάμψης, καφέ κηλίδες, αφυδάτωση, περίγραμμα ματιών, χειλιών, λαιμός, σώμα.

Ηθική και Δεοντολογία
Βασισμένες σε έναν ακέραιο κώδικα ορθών πρακτικών που εφαρμόζονται από το εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης, και σε πολυάριθμες συνεργασίες με έγκυρους δημόσιους ερευνητικούς φορείς, όλες οι φροντίδες Lierac πληρούν τους αυστηρούς όρους δεοντολογίας σε ό,τι αφορά στη σύνθεση, στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα. Η απόδοση, η ασφάλεια και η άνετη χρήση έχουν αποδειχτεί μέσα από εκτενείς μελέτες, κλινικές δοκιμές και τεστ καταναλωτών που πραγματοποιούνται με αδιάβλητη μεθοδολογία. Τα κλινικά αποτελέσματα κοινοποιούνται τακτικά σε εξειδικευμένα επιστημονικά έντυπα, μία επιπλέον πιστοποίηση της δέσμευσης των Εργαστηρίων Lierac για διαφάνεια και τήρηση της δεοντολογίας.

Η Αποπλάνηση Lierac
Πλήρως επικεντρωμένη στην κλινική αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, η Lierac δεν ξεχνά ωστόσο να παίξει το χαρτί της αποπλάνησης, της ευεξίας και του αισθησιασμού. Υπηρετώντας την Ομορφιά πέρα από κάθε ηλικία, η εταιρεία έχει ως αποστολή της να σας κάνει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη. Οι ηδονικές υφές, τα σχέδια των μπουκαλιών και η καθαρότητα των αρωμάτων της αποπλανούν τις αισθήσεις, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν συμβάλλουν στην απτή και επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος. Αισθανόμενη και κατανοώντας της ανάγκες κάθε γυναίκας ξεχωριστά, η Lierac είναι δίπλα σας όσο ακριβώς χρειάζεται για να σας βοηθά να νιώθετε καθημερινά στο απόγειο της ομορφιάς και της ευεξίας σας και να παραμένετε.