Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

Ώριμα Μαλλιά

Τα μαλλιά όπως και το υπόλοιπο σώμα, ακολουθούν τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης. Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή κερατίνης της τρίχας μειώνεται το ίδιο κι η παραγωγή μελανίνης από τα κύτταρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη φυσιολογική μείωση της πυκνότητας των μαλλιών και την παρουσία λευκών τριχών αντίστοιχα. Οι φαρμακοποιοί του ikiapharm επέλεξαν τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης των ώριμων μαλλιών και σας βοηθούν να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

PHYTO PHYTODENSIA Πακέτο Προσφοράς Shampooing 50ml, Serum Repulpant 10ml & Masque Fluide 50ml - 30%
45,25  31,68 
PHYTO PHYTODENSIA Shampooing 200ml - 30%
17,15  12,00 
DUCRAY Shampooing Extra Doux 200ml - 30%
8,00  5,60 
DUCRAY Shampooing Extra Doux 400ml - 30%
13,20  9,24 
DUCRAY Shampooing Ultra Nutritif Nutricerat 200ml - 30%
12,30  8,61 
- 30%
14,41  10,09 

Ωριμα μαλλιά,γιατι;

Τα μαλλιά ακολουθούν τη φυσιολογική πορεία του οργανισμού. Καθώς επέρχεται η γήρανση, τα μαλλιά ωριμάζουν και η ανανέωση των κυττάρων σταδιακά επιβραδύνεται. Η παραγωγή κερατίνης περιορίζεται σημαντικά, με αποτέλεσμα η πυκνότητα των μαλλιών κι ο ρυθμός ανάπτυξης των κυττάρων στο θύλακα να μειώνεται επίσης. Παράλληλα τα μελανοκύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης παύουν να είναι απόλυτα ενεργά κι αυτό αλλάζει αισθητά την όψη και το χρώμα των μαλλιών. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της εγγενούς γήρανσης των μαλλιών σας.

Ωστόσο, τα μαλλιά εκτίθενται καθημερινά σε εξωγενείς συνθήκες όπως ο ξηρός αέρας, η θερμότητα, η ξηρασία, ο ήλιος, το κρύο, τα προϊόντα στάιλινγκ, οι βαφές. Αυτοί οι παράγοντες επιβαρύνουν σημαντικά τα μαλλιά μας και είναι ικανοί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση στην τρίχα. Τα συνηθέστερα σημάδια της πρόωρης γήρανσης στα μαλλιά είναι η θαμπή και αφυδατωμένη όψη. Η πρόληψη σε αυτή την περίπτωση είναι η καλύτερη λύση. Χρησιμοποιήστε προϊόντα και θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών, βαφές χωρίς αμμωνία και περιορίστε όσο μπορείτε τα προϊόντα φορμαρίσματος. Εφαρμόστε θεραπείες κατα της τριχόπτωσης και αναδόμησης συχνά για να επιμηκύνετε το χρόνο νεότητας των μαλλιών σας.