Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

PHYTO

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η PHYTO συνεργάζεται στενά με κορυφαίους επιστήμονες για να αναπτύξει καινοτόμες φροντίδες με έγκριτα αποτελέσματα που αποδεικνύονται από κλινικές μελέτες, επιστημονικές δοκιμές και από διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

- 32%
11,50  7,82 
PHYTO Phytoplage Cheveux & Corps Huile Sublimante 100ml - 40%
25,70  15,42 
 
1 2 3 4
 

Phyto, Η Φυτική Δύναμη

Για να είναι όμορφα και υγιή, τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από μία επιστήμη που σέβεται τη φύση. Πρωτοπόρος της φυτικής επιστήμης, η PHYTO γνωρίζει σε βάθος πώς να αξιοποιεί τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα προς όφελος των μαλλιών σας.

Καλλυντικά Phyto

Οι φροντίδες PHYTO αντλούν από την καρδιά των φυτών τα πιο δραστικά συστατικά που διατηρούν την υγεία και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Η PHYTO κάνει τα μαλλιά ευτυχισμένα και τα ευτυχισμένα μαλλιά μάς αλλάζουν τη ζωή.

Οι φόρμουλες PHYTO βασίζονται στο συνδυασμό 500 και πλέον ενεργών συστατικών και έχουν στις συνθέσεις τους περισσότερο από 95% συστατικά φυτικής και φυσικής προέλευσης, σε υψηλή συγκέντρωση. Η PHYTO χρησιμοποιεί όλη τη δύναμη των φυτών για την ομορφιά και την ευεξία των μαλλιών σας.

Καθημερινή Φροντίδα Phyto

Οι φροντίδες PHYTO προσφέρουν μία εξειδικευμένη απάντηση σε κάθε τύπο μαλλιών, από την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς έως την τριχόπτωση και την πιτυρίδα. Μία λύση που συνδυάζει απόδοση, αποτελεσματικότητα και δράση μέσω των φυτών. Με φυσική φροντίδα, τα μαλλιά σας αποκτούν ευεξία και γίνονται πραγματικά ευτυχισμένα.