Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά χρειάζονται εξίσου αντιηλιακή προστασία με το υπόλοιπο σώμα. Το χρώμα και η υφή τους επηρεάζονται από τις ακτίνες UV με αποτέλεσμα η ανάγκη για προστασία να γίνεται απαραίτητη. Τα συστατικά των αντιηλιακών μαλλιών δημιουργούν ένα προστατευτικό φίλμ γύρω από τα μαλλιά που τα προστατεύουν όλο το χρόνο. Δοκιμάστε τα!

Αντιηλιακά προϊόντα μαλλιών

"Ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας ξεθωριάζουν το χρώμα των μαλλιών. Προστατέψτε τα από τις δύσκολες συνθήκες της παραλίας με συνθέσεις που τα θρέφουν και τα περιποιούνται.Το καλοκαίρι, ο ήλιος και οι διακοπές σηματοδοτούν την πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου. Όμως η ακτινοβολία UV δεν θέτει σε κίνδυνο μόνο την υγεία της επιδερμίδας αλλά και εκείνη των μαλλιών μας. Επομένως, η χρήση αντιηλιακού τόσο για το σώμα και το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά είναι απαραίτητη.

Οι βασικοι λόγοι για να χρησιμοποιείτε αντιηλιακά προϊόντα μαλλιών.

- Η δομή της τρίχας καταστρέφεται από την επαφή με το νερό της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, τον ήλιο, τον άνεμο αλλά και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

- Η υπεριώδης ακτινοβολία δεν επιταχύνει μόνο το ξεθώριασμα του χρώματος της τρίχας, αλλά επηρεάζει και τη δομή της. Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από το ότι ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών, αλλάζει την υφή τους από λεία και απαλή σε ξηρή, θαμπή και άγρια με τάση για φριζάρισμα.

Να θυμάστε: Μαλλιά με κόκκινο ή ξανθό χρώμα, φυσικά ή βαμμένα, υποφέρουν ακόμα περισσότερο κάτω από τον ήλιο, οπότε η χρήση προϊόντων αντιηλιακής προστασίας είναι επιβεβλημένη σε αυτή την περίπτωση! - Τα εξωτικά αρώματα που συνήθως συνοδεύουν τις αντιηλιακές συνθέσεις για τα μαλλιά προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στο hairstyling της παραλίας. Έτσι πετυχαίνετε ένα επιμελώς ατημέλητο wet look."

πηγή: elle.gr