Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

Περιποίηση - Σύσφιξη Στήθους

Το στήθος εκφράζει τη μητρότητα και τη θηλυκότητα. Ο χρόνος, η εγκυμοσύνη, η αυξομείωση βάρους το καταπονούν και κάνουν την ανάγκη για περιποίηση μεγαλύτερη. Τα πρϊόντα περιποίησης και σύσφιξης προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τα αισθητικά προβλήματα του στήθους σας και σας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και σφριγηλότητα.

Η υπερβολική διόγκωση του στήθους λόγω περιττών κιλών, η εγκυμοσύνη, ο χρόνος και το γήρας είναι παράγοντες που επιβαρύνουν το στήθος. Η επιδερμίδα του στήθους χάνει την ελαστικότητά της, το σφρίγος της και χαλαρώνει.

Στα εργαστήρια της κοσμετολογίας έχουν σχεδιαστεί προϊόντα τα οποία διεγείρουν τους ινοβλαστούς και παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Καθώς οι ήδη υπάρχουσες είναι σπασμένες και ξεχειλωμένες, ο σχηματισμός νέων αποτελεί τον μόνο τρόπο διόρθωσης του πεσμένου στήθους. Με δραστικές ουσίες τη ρετινόλη και το συνένζυμο q10 τα προϊόντα αυτά αναπλάθουν και εμποδίζουν τη χαλάρωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άσκηση του μείζονα θωρακικού μύ και η σωστή διατροφή. Ένα αφέψημα από αγριμόνιο μπορει να δράσει υπέρ της τόνωσης των μυών αυτών.