Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

Φροντίδα Χεριών

Χέρια απαλά σαν μετάξι...Το ikiapharm φροντίζει τα χέρια σας εξασφαλίζοντας για εσάς τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης για μέγιστη απαλότητα, λάμψη και ενυδάτωση.

ROGER & GALLET Υγρό Σαπούνι Rose 250ml - 30%
10,89  7,62 
ROGER & GALLET Red Ginger Kρέμα Χεριών 30ml - 30%
6,97  4,88 
Roger & Gallet Bienfaits Kρέμα Χεριών 30ml - 30%
6,97  4,88 
NEUTROGENA Hand Cream Κρέμα Χεριών 75ml - 35%
6,25  4,06 
 
1 2 3 4
 

Φροντίδα των χεριών όλο το χρόνο

Η περιποίηση των χεριών σας είναι πολύ σημαντική καθ ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι αλήθεια οτι το χειμώνα τα χέρια σας εκτίθενται σε δύσκολες συνθήκες και χρειάζονται extra περιποίηση από εσας. Ωστόσο η ενυδάτωσή του είναι απαραίτητη καθημερινά, καθώς η επιδερμίδα τους επηρεάζεται και καταπονείται από τον ξηρό αέρα, τη ζέστη, την ακτινοβολία, το κρύο, τα σκληρά απορρυπαντικά. Έτσι η λάμψη, η υγρασία και το φυσικό τους σμήγμα χάνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με την ευαισθητη περιοχή γύρω από τα νύχια. Την ανάπλαση λοιπόν, του ξηρου και ταλαιπωρημένου δέρματος αναλαμβάνουν τα πρϊόντα ενυδάτωσης που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα χέρια σας.

Τα προϊοντα περιποίησης των χεριών σας θα πρέπει να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με πλούσια υφή για να ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μετά από κάθε πλύσιμο της περιοχής αυτης για να επαναφέρουν τη φυσική λίπανση καθώς το σμήγμα αφαιρείται και τα χέρια χάνουν τη φυσική τους προστασία.

Πριν από την ενυδάτωση των χεριών σας πολύ σημαντική είναι η απολέπιση. Η εφαρμογή ενός προϊόντος απολέπισης - Scrub μια με δύο φορές την εβδομάδα συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, της καλύτερης αιμάτωσης του δέρματος και της ομοιόμορφης όψης χωρίς σκασίματα. Παράλληλα βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος περιποίησης χεριών, αφου οι ανοιχτοί από το scrub πόροι επιτρέπουν την σε βάθος διείσδυση του προϊόντος ενυδάτωσης.

Τέλος, μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από τα νύχια! Χρειάζεται την ίδια περιποίηση με το υπόλοιπο χέρι, γι αυτό αποφύγετε διαλυτικά νυχιών με ασετόν καθώς ξηραίνουν πολυ το σημείο. Εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα χεριών ή ένα έλαιο κατάλληλο γι αυτή την χρήση ώστε να κρατήσετε την περιοχή ενυδατωμένη και να δείχνει όλο το χέρι περιποιημένο και υγιές.