Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας κι απολαύστε την περιποίηση των αλάτων στην μπανιέρα σας.

Τα άλατα μπάνιου μπορούν να προσφέρουν στην επιδερμίδα σας την απαραίτητη ενυδάτωση, καθώς ανακουφίζουν το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών. Ενδείκνυνται για περιπτώσεις ψωρίασης όπου το πάσχον και ξεφλουδισμένο δέρμα χρειάζεται ειδική φροντίδα.

Πλούσια σε ιχνοστοιχεία και εμποτισμένα με αιθέρια έλαια, τα άλατα χαλαρώνουν τους μύς, βοηθούν την κίνηση και σύνδεση των νευρώνων, βοηθώντας την καλύτερη μετάδοση σημάτων. Χάρη στα άλατα της Νεκράς θάλασσας και των συστατικών της πλούσιων σε ασβέστιο, ψευδάργυρο και μαγνήσιο το σώμα καταπραϋνεται, καθαρίζεται απαλά, επουλώνεται και αναπλάθεται.

Πώς να τα χρησιμοποιήσετε;

Γεμίστε την μπανιέρα σας με χλιαρό νερό και προσθέστε 200ml/ 1 φλιτζάνι άλατα. Παραμέινετε μέσα στην μπανιέρα χαλαρή για 20-25 λεπτα κι όχι παραπάνω. Η μεγάλη παραμονή μέσα στο νερό μπορεί να σας προκαλέσει αίσθημα ξηρότητας κι αφυδάτωσης. Ξεπλύνετε το σώμα σας με απαλό ενυδατικό σαπούνι και χλιαρό νερό. Απλώστε μια πλούσια δόση από την ενυδατική σας κρέμα / γαλάκτωμα ή το λαδάκι σώματός σας για να κλειδώσετε την υγρασία στο δέρμα σας.

Μπορείτε να επαναλάβετε την ιδια διαδικασία και για ποδόλουτρο, ώστε να ξεκουράσετε με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια σας.