Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

Αδυνάτισμα

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται ένα αδύνατο και υγιές σώμα...Τα προϊόντα αδυνατίσματος σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και την άσκηση είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σε αυτή σας την προσπάθεια. Βρείτε το κατάλληλο προϊόν μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει για εσας το ikiapharm.

citruslim αδυνάτισμα - 35%
34,40  22,36 
VICHY Cellu Destock Serum Flash 125ml - 35%
38,83  25,23 
VICHY Cellu Destock Overnight - 200ml - 35%
35,68  23,19 

Σφίξε γρηγορότερα με βάρη.

Ξέρεις ότι η άσκηση με βάρη σε βοηθάει να εκκρίνεις μία ορμόνη που σφίγγει τους μυς σου;

Οι γυναίκες χρειάζονται την αυξητική ορμόνη όχι μόνο επειδή βοηθάει στη σωστή ανάπτυξη το σκελετού αλλά και επειδή συμβάλλει στη γράμμωση των μυών. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Connecticut έδειξε ότι οι γυναίκες που γυμνάζονται χρησιμοποιώντας μεγαλύτερα βάρη αυξάνουν την έκκριση της συγκεκριμένης ορμόνης κατά 35%. Για να επωφεληθείτε λοιπόν κι εσείς στο μέγιστο και να αποκτήσετε τους μυς που πάντα θέλατε, εντάξτε στο πρόγραμμά σας ασκήσεις με βάρη ξεκινώντας από λίγα κιλά και αυξάνοντάς τα σταδιακά.

Περπάτημα ή τρέξιμο;

Ποιο από τα δύο να προτιμούμε τελικά και γιατί;

Το τρέξιμο αυξάνει τις πιθανότητές μας να ζήσουμε περισσότερο και με καλύτερη υγεία σε σχέση με το περπάτημα. Αυτό φάνηκε από έρευνα που έκαναν αθλίατροι από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ και το Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ. Όπως λέει ο δρ Γκάρι Ο΄Ντόνοβαν, αθλητικός φυσιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ και επικεφαλής της έρευνας «όσοι γυμνάζονται έντονα ζουν περισσότερο και με καλύτερη ποιότητα ζωής σε σύγκριση με όσους γυμνάζονται ήπια ή κάνουν καθιστική ζωή. Είναι πολύ ανησυχητικό το ότι πολλοί πιστεύουν ότι ένας σύντομος περίπατος και λίγη κηπουρική αρκούν για να τους χαρίσουν καλή φυσική κατάσταση και υγεία». Τα μέχρι τώρα επιστημονικά στοιχεία δεν αμφισβητούν το ότι η ήπια άσκηση είναι ωφέλιμη, δείχνουν όμως ότι δεν είναι τόσο όσο η έντονη.