Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

ΜΑΤΙΑ

Ρυτίδες, βλέφαρα, μαύροι κύκλοι και σακούλες..Η αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια αποτελεί την μεγάλη επιθυμία κάθε γυναίκας.

FREZYDERM Skin Nursery Vit B Cream Booster 5ml - 30%
12,50  8,75 
VICHY Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot 10ml - 30%
33,00  23,10 
- 30%
25,30  17,71 
- 30%
24,69  17,28 
YOUTH LAB CC Complete Cream for Eyes 15ml - 20%
24,80  19,84 
KLORANE BB Cream Κρέμα Ματιών με χρώμα 15ml - 30%
18,20  12,74 
 
1 2 3 4
 

Η απλή ενυδατική δεν αρκει!

Τα μάτια σας χρειάζονται ξεχωριστή φροντιδα αφού το δέρμα στην περιοχή αυτή είναι πολύ λεπτό και θέλει περισσότερη προσοχή. Τα προϊόντα ματιών όχι μόνο περιποιούνται και αναπλάθουν τις ατέλειες αλλα προλαμβάνουν τα σημάδια του χρόνου. Δεν εφαρμόζονται λοιπόν μόνο μετά την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων ή των μαύρων κύκλων. Πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν πρόληψη, θωράκιση και περιποίηση της ευαίσθητης αυτής περιοχής,αμέσως μετά την ηλικία των 25 ετων καθώς από τότε η αναπλαστική ικανότητα των κυττάρων,η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται.

Συνήθη προβλήματα που παρατηρούνται είναι το πρήξιμο στην περιοχή γύρω από τα μάτια, το οποίο οφείλεται στην κατακράτηση υγρών στο συγκεκριμένο σημειο λόγω αλλεργιών, έλλειψης ύπνου, κακής διατροφής, κατανάλωσης αλκοόλ και φυσικά λόγω ηλικίας.

Οι μαύροι κύκλοι και ο χρωματισμός κάτω από τα μάτια είναι αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων όπως το άγχος,η αναιμία,το κάπνισμα,η αϋπνία καθώς και η κατατομή των οστών ματιών. Κρέμες με βιταμίνη C και Κ, κοζικό οξύ και γλυκόριζα μπορούν να βελτιώσουν τη σκούρα απόχρωση κάτω από τα μάτια.

Οι ρυτίδες έκφρασης και οι λεπτές γραμμές που δημιουργούνται από τις συσπάσεις των μυών της γύρω περιοχής αποτελούν το συχνότερο λόγο γηρασμένης όψης. Η εφαρμογή κρεμών ματιών με δραστικές ουσίες το κολλαγόνο και τη ρετινόλη,μπορούν να "γεμίσουν", να αναπλάσουν και να λειάνουν σημαντικά τις προβληματικές περιοχές.