Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ - ΛΑΜΨΗ

Από την ηλικία των 25 ετών, το δέρμα χάνει σταδιακά τη ζωντάνια και την ελαστικότητά του,ενώ από τα 30 έτη εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Καθώς λοιπόν ο ρυθμός ανανεώσης και αναγέννησης των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο κι ελαστίνη μειώνεται, οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του.

FREZYDERM Skin Radiance Cream Booster 5ml - 30%
13,50  9,45 
FREZYDERM Expression Blocker Cream Booster 5ml - 30%
14,90  10,43 
FREZYDERM Wrinkle Plumper Cream Booster 5ml - 30%
13,50  9,45 
FREZYDERM Elastin Refill Cream Booster 5ml - 30%
12,50  8,75 
FREZYDERM Antioxidant Vit C Cream Booster 5ml - 30%
12,90  9,03 
FREZYDERM Super Booster 5ml - 30%
15,00  10,50 
INTERMED Eva Belle Night Face Cream 50ml - 40%
21,18  12,71 
Roger & Gallet Le Soin Aura Mirabilis Legendaire Balm 50ml - 30%
35,99  25,19 
Roger & Gallet Le Soin Aura Mirabilis Legendaire Fluid 50ml - 30%
28,99  20,29 
Roger & Gallet Le Soin Aura Mirabilis Creme Legendaire 50ml - 30%
36,00  25,20 
VICHY Idealia για Ξηρή Επιδερμίδα 50ml - 30%
27,72  19,40 
VICHY Idealia Night 50ml - 30%
28,23  19,76 
 
1 2 3 4
 

Μπορεί η επιδερμίδα μας ακτινοβολεί από λάμψη και υγεία το πρωί, όμως μέχρι το απόγευμα τα πράγματα αλλάζουν . Καθώς η μέρα προχωρά προς το τέλος της, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και θαμπή επιδερμίδα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Πώς όμως μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα σημάδια αυτά που υπονομεύουν, μέρα με τη μέρα, τη νεανικότητα της επιδερμίδα μας;

Τι είναι η καθημερινή γήρανση;

Συνήθως ξεκινάμε τη μέρα μας το πρωί με μια επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τη μέρα που μας περιμένει. Κατά το μεσημέρι, θα πρέπει να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας, για να ξαναζωντανέψουμε το χρώμα της επιδερμίδας και να καλύψουμε τα πρώτα σημάδια κούρασης. Το απόγευμα, αρχίζουν να βαραίνουν τα χαρακτηριστικά μας και να γίνονται πιο εμφανείς οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η όψη γίνεται πιο θαμπή και κουρασμένη, σε σχέση με το πως νοιώθουμε. "Το βάρος της μέρας αποτυπώνεται σε όλο το πρόσωπό μας" εξηγεί η Sophie Veyrat. Η επιδερμίδα μας αλλάζει από το πρωί ως το βράδυ.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν την αλήθεια γύρω από τη γήρανση

• Χαλάρωση του περιγράμματος για το 97% των γυναικών
• Θαμπή επιδερμίδα για το 92% των γυναικών
• Εντονότερες ρινοπαρειακές πτυχώσεις για το 92% των γυναικών
• Ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα για το 82% των γυναικών

Συνολικά, η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητά της, η όψη της επιδερμίδας μας αλλάζει και οι ρυτίδες βαθαίνουν.

Αντιγηραντική δράση για την καταπολέμηση αυτού του φαινομένου


Πώς μπορούμε να επιβραδύνουμε αυτή την καθημερινή γήρανση η οποία τελικά οδηγεί στην εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης; Σύμφωνα με τη Sophie Veyrat, η λύση είναι η "ενδυνάμωση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας στο στρες και τις πιέσεις της ημέρας για να μπορέσει να καταπολεμήσει με τον καιρό τα σημάδια της γήρανσης".
Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα αυτά σημάδια μέσα στη μέρα, είναι να συνδυάσουμε τρία διορθωτικά προϊόντα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας μας:

Άμεση διόρθωση 3D από το πρωί

Για ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα, μόλις σηκωθείτε, εφαρμόστε ένα προϊόν οπτικής διόρθωσης που θα καλύψει ατέλειες και θα δώσει στην επιδερμίδα σας βελούδινη χροιά.

Αναζωογονημένη επιδερμίδα που παραμένει ελαστική μέχρι το βράδυ

Για μια επιδερμίδα που διατηρεί απόλυτα τη νεανική της λάμψη από το πρωί ως το βράδυ, αναζητήστε ενεργά συστατικά που μπορούν να ξεκουράζουν την επιδερμίδα σας και να καταπολεμούν τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες που εμφανίζονται στη διάρκεια της μέρας. Αν χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά, γνωστά για την ικανότητά τους να διεγείρουν και να αποσυμφορίζουν την επιδερμίδα ή να αντιμετωπίζουν τα σημάδια της κούρασης (μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια) και την απώλεια της λάμψης, η επιδερμίδα σας θα δείχνει πιο τονωμένη και δροσερή, ακόμα και έπειτα από μια έντονη μέρα.

Σφριγηλότητα και λάμψη που διαρκούν

Μακροπρόθεσμα, ο συνδυασμός ενός αντιοξειδωτικού με ένα ενεργό συστατικό, που μπορεί να αυξήσει την πυκνότητα της επιδερμίδας σας, προσφέρει διπλό όφελος. Εκτός από το να φωτίσει την άτονη όψη και να βοηθήσει την επιδερμίδα να διατηρήσει τη λάμψη της, αυτός ο μαγικός συνδυασμός μπορεί επιπλέον να ενισχύσει τη δομή της επιδερμίδας και να επανορθώσει τα σημάδια γήρανσης, που με τον καιρό συσσωρεύονται.