Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

Μάσκες

Η απόλυτη περιποίηση για τα μαλλιά σας! Με τις μάσκες περιποίησης τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, υγιή και ενυδατωμένα. Χάρη στα πλούσια συστατικά τους τα μαλλιά αναδομούνται και αποκτούν ξανά τη χαμένη τους ζωντάνια. Βαλ' τε τις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιποίησής σας, απολαύστε τα αποτελέσματα τους κι αφήστε τους άλλους να θαυμάσουν τα υπέροχα και υγιή μαλλιά σας.

- 30%
14,71  10,29 
- 30%
13,98  9,78 
PHYTO Phytoplage Masque Reparateur, 125ml - 40%
19,15  11,49 
OPTIMA COCONUT OIL 500gr - 25%
21,45  16,09 

Μάσκες μαλλιών, η απόλυτη αναδόμηση των μαλλιών σας.

Έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλια, καταπονημένα από το styling, τις βαφές, την ξηρασία ή το κρύο; Η χρήση του conditioner δεν αρκεί για να χαρίσετε στα μαλλιά σας την υγεία που χρειάζονται. Ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να προσθέσετε στην εβδομαδιαία περιποίηση των μαλλιών σας, είναι η χρήση μάσκας. Οι μάσκες έχουν την ιδιότητα να "ανοιγουν" τα λέπια της τρίχας, να εμπλουτίζουν την τρίχα με θρεπτικά συστατικά και τέλος να σφραγίζουν μέσα την απαραίτητη γι΄αυτά υγρασία.

Κάθε πότε θα πρέπει να εφαρμόζω την μάσκα μαλλιών;

Η μάσκα μαλλιών θα πρέπει να χρησιμοποιείται τουλαχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η ποικιλία των προϊόντων αυτών είναι μεγάλη κι εξειδικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας και τον τύπο των μαλλιών. 

Πώς να την εφαρμόσω;

Κάντε το σωστά! Συνήθως απλώνουμε τη μάσκα σε πολυ βρεγμένα μαλλιά, την αφήνουμε ένα με δυο λεπτά και την ξεβγάζουμε. Φυσικά τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.Όταν θέλουμε να εφαρμόσουμε μάσκα στα μαλλιά μας, αφού ολοκληρώσουμε το λούσιμο, ταμπωνάρουμε καλά με μια πετσέτα, ώστε να διατηρούν ακόμα την υγρασία τους. Τα μαλλιά λοιπόν πρέπει να είναι νωπά. Απλώνουμε ικανοποιητική ποσότητα κατά μήκος των μαλλιών και ιδιαίτερα στις άκρες. Ο χρόνος παραμονής της μάσκας πρέπει να είναι τουλάχιστον 10-15 λεπτά. 

Θα βοηθούσε πολύ να εφαρμόζετε μάσκα στα μαλλιά σας μια σταθερή ημέρα της εβδομάδας σαν πρόγραμμα, για να υπάρξει τακτικότητα και συνέπεια, αλλά και για να δείτε σίγουρα αποτελέσματα.