Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

Σαμπουάν

Θέλετε λαμπερά, πλούσια και υγιή μαλλιά; Ένα καλό σαμπουάν μπορεί να σας εξασφαλίσει ο,τι ακριβώς χρειάζεστε. Με σύνθεση για κάθε τύπο τρίχας, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

RENE FURTERER Σαμπουάν 5 Sens 200ml - 25%
15,50  11,63 
PHYTO PHYTODENSIA Shampooing 200ml - 30%
17,15  12,00 
RENE FURTERER Sublime Curl Shampooing 200ml - 25%
14,50  10,87 
KORRES Pure Greek Olive Σαμπουάν Θρέψης 250ml - 30%
8,80  6,16 
KORRES Pure Greek Olive Σαμπουάν Λάμψης 250ml - 30%
8,80  6,16 
 
1 2 3 4 5 6 7 8
 

Πώς να επιλέξω το σωστό σαμπουάν;

Το σαμπουάν είναι το Νο1 προϊόν που χρησιμοποιούν όλες οι γυναίκες για να χαρίσουν στα μαλλιά τους την απαραίτητη περιποίηση ώστε να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα οι αισθητικοί και οι φαρμακοποιοί του ikiapharm δίνουν συμβουλές μόνο για εσάς και προτείνουν :

  1. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν ανάλογα με την ανάγκη της τρίχας σας αλλά και των καθημερινών συνηθειών σας. Εάν έχετε ξηρά μαλλιά εφαρμόστε ένα σαμπουάν ενυδάτωσης, εάν έχετε βαμμένα μαλλιά χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν με σύσταση που προστατεύει το χρώμα σας, εάν έχετε λεπτή τρίχα επιλεξτε ένα προϊόν που θα δείνει όγκο κι ένταση στα μαλλιά σας.
  2. Ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση, τη διατροφή το τριχωτό της κεφαλής αποκτά ξηρή αίσθηση ή πιτυρίδα. Ανά διαστήματα λοιπόν μπορείτε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό για να αποφεύγετε τέτοιες περιπτώσεις.
  3. Τα σαμπουάν χάνουν τις θρεπτικές τους ιδιότητες πριν την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία. Τα σαμπουάν λοιπόν, παύουν να λειτουργούν όπως θα έπρεπε περίπου 2 χρόνια μετά το άνοιγμά τους. 
  4. Σε κάθε εφαρμογή του σαμπουάν κάντε ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι. Η ροή του αίματος βελτιώνεται και απορροφούνται τα θρεπτικά συστατικά του προϊόντος, ενώ ενεργοποιούνται και οι θύλακες της τρίχας.
  5. Οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά χρειάζονται συχνότερο λούσιμο με σαμπουάν καθαρισμού για να απομακρύνουν από το τριχωτό της κεφαλής καταλοιπα βαφών, οξυζενέ καθώς και πιτυρίδας ή ξηροδερμίας που προκαλούνται από τα χημικά των βαφών
  6. Αποφύγετε το λούσιμο με καυτό νερό, καθώς έτσι αφυδατώνονται και ταλαιπωρούνται. Προτιμήστε χλιαρό νερό για το λούσιμο και κρύο νερό για το ξέβγαλμα, καθώς το κρύο νερό κλείνει τους πόρους και σφραγίζει τη λάμψη της τρίχας.
  7. Μην υπερβάλετε με το σαμπουάν! Ποσότητα ίση με το ενα τέταρτο της παλάμης σας αρκεί για να δημιουργήσει τον αφρό που χρειάζεστε για ένα απολαυστικό λούσιμο. Άλλωστε η υπερβολική ποσότητα μπορεί να μην ξεπλυθεί επαρκώς με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ίχνη ξηροδερμίας.