Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

YOUTH LAB

Η ομάδα της Youth Lab, με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 χρόνων στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής, δημιούργησαν μια σειρά ελληνικών καλλυντικών πυξίδα, για να βοηθήσουν τον καταναλωτή να κατανοήσει τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος του και να τις καλύψει με το βέλτιστο τρόπο. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια, αναπτύχθηκαν τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες από φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά, με στόχο να ενισχύσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, μέσα από μια σύγχρονη οπτική, όπως είναι η αποκατάσταση και το «χτίσιμο» της νεανικότητας του δέρματος.
YOUTH LAB Lip Balm 10ml - 30%
7,50  5,25 
YOUTH LAB Re - Activating Youth Cream 50ml - 20%
44,00  35,20 
YOUTH LAB CC Complete Cream for Eyes 15ml - 20%
24,80  19,84 

Τα YOUTH LAB. είναι καλλυντικές συνθέσεις υψηλής κοσμητολογικής αξίας, με στόχο την ενδυνάμωση των βασικών μεταβολικών λειτουργιών της επιδερμίδας που σταδιακά προάγουν το «χτίσιμο» ενός νεανικού δέρματος.
Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες του κλάδου από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια, αναπτύχθηκαν τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες από φυτικά, βιοτεχνολογικά και συνθετικά ενεργά συστατικά.
Έχοντας μελετήσει σε βάθος τη βιολογία του δέρματος, κατανοήσαμε ότι το «κλειδί» για να αναδείξουμε τα σημάδια νεανικότητας της επιδερμίδας είναι να αναπυροδοτήσουμε τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας. Κατά τη διαδικασία της γήρανσης, ο ρυθμός μεταβολισμού του δέρματος ελαττώνεται και ορισμένα βασικά στοιχεία του μειώνονται, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότερες βιολογικές λειτουργίες επιβραδύνονται. Παράλληλα, η επιδερμίδα εκτίθεται σε συνεχείς περιβαλλοντικές επιθέσεις (όπως είναι οι ρύποι, ο καπνός και ο ήλιος) με αποτέλεσμα να αρχίζει η υπολειτουργία του συστήματος, που καταλήγει σε πιο αργή κυτταρική επικοινωνία και με τις γνωστές αλλοιώσεις στο δέρμα, όπως θαμπάδα, πανάδες και φυσικά ρυτίδες.

Καλλυντικά Υψηλής Κοσμητολογικής Αξίας

Επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα, μπορούμε να κρατήσουμε τα επίπεδα του μεταβολισμού του δέρματός μας σε υψηλά επίπεδα και με αυτό τον τρόπο να «χτίσουμε» τη νεανική, αλλά και υγιή όψη της επιδερμίδας μας. Για αυτό κάθε δερμοκαλλυντικό YOUTH LAB. στοχεύει σε μια διαφορετική μεταβολική λειτουργία του δέρματος και είναι εμπλουτισμένο σε δραστικά, που είναι μελετημένα στην εξισορρόπηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.
Όλα τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και περιλαμβάνουν καθαριστικές και ενυδατικές συνθέσεις, αντιρυτιδικές προτάσεις προσώπου και ματιών, προϊόντα φροντίδας σώματος και αντηλιακά.