Εκπτώσεις Power Health έως 50%

 

Κατηγορίες Κατηγορίες

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

POWER HEALTH

Ξεκίνησε το 1984, απαντώντας στην πρόκληση να γίνει η πρώτη ελληνική εταιρεία στο χώρο των εναλλακτικών προϊόντων για την υγεία. Μίλησε για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία και ανθοϊάματα Bach. Προσφέροντας ένα φυσικό, καλύτερο τρόπο ζωής, έφερε το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο κάθε ελληνικού σπιτιού. Η Power Health παράγει προϊόντα από φυσικές δραστικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων. Είναι γνωστή για σκευάσματα που βοηθούν αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα, καθώς και για τα προϊόντα της Platinum Range Classics, Floradix Epresat, Mens-X και Echinacea.

POWER HEALTH Rinocalm 20ml - 35%
8,90  5,79 
POWER HEALTH Olistel 250ml - 35%
21,90  14,23 
POWER HEALTH Calmokaf 14 φακελάκια - 40%
9,90  5,94 
POWER HEALTH Travel Joy 10caps - 30%
5,90  4,13 
POWER HEALTH Curculive 30caps - 40%
43,90  26,34 
POWER HEALTH Glucolen 60caps - 40%
25,50  15,30 
POWER HEALTH Cholestolen 40caps - 40%
24,50  14,70 

Power Health, Υγεία από το Φαρμακείο της Φύσης

Εδώ και αιώνες, η φύση μας προσφέρει απλόχερα τις ευεργετικές ιδιότητές της. Γίνεται σύμμαχος και θεραπευτής συμβάλλοντας στη βελτίωση, αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας. Όραμά της Power Health είναι να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα σας με ποιοτικές, ασφαλείς, αποτελεσματικές λύσεις υγείας, τόνωσης, ομορφιάς για να απολαμβάνετε την κάθε μέρα γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Πάντα με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς, η Power Health είναι μια πράσινη εταιρεία με ελληνικό DNA.
Είναι μία εταιρεία πλήρως προσηλωμένη στο όραμά της, που αποτελεί και τη φιλοσοφία της. Να σας προσφέρει τη δύναμη της φύσης μέσα από προϊόντα που σχεδιάζουν Έλληνες επιστήμονες του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, αποκλειστικά από φυσικές δραστικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων. Πρωτοποριακές προτάσεις που ανταποκρίνονται στο δικό της τρόπο ζωής, τις δικές τηε απαιτήσεις και τα δικά της προβλήματα αλλά και προσιτές στο πνεύμα των καιρών, με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, αγκαλιάζοντας με αγάπη και φροντίδα την καθημερινότητά της.

Αξίες της ο Σεβασμός και η Αλήθεια
  • Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος
  • Σεβασμός στον καταναλωτή και το περιβάλλον
  • Τόλμη, δυναμισμός, ευελιξία, αποφασιστικότητα, ήθος
  • Η αλήθεια οδηγός μας: χωρίς ανακρίβειες και ψιλά γράμματα
  • Εντιμότητα απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται: Ελληνική οικογένεια – Ελληνικό φαρμακείο
Αδυνάτισμα, Πολυβιταμίνες Power Health
Ο Καλύτερος Σύμμαχος Υγείας

Πάντα σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό, προσφέρουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αντιστεκόμαστε στις παρεκκλίσεις της αγοράς που υιοθετεί εύκολες και πρόσκαιρες λύσεις, χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Ερευνούμε και ενημερωνόμαστε πάνω στις τελευταίες εξελίξεις των εναλλακτικών θεραπειών, ώστε να εξελίσσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να ανταποκρινόμαστε σε ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται την υγεία τους.