Το Νο1 Φαρμακείο για Συμβουλές Υγείας
 

ΦΙΛΤΡΑ ΦΙΛΤΡΑ

Ενυδάτωση Σώματος

Οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ζέστη, ο ήλιος, ο κρύος αέρας, η κακή διατροφή και η αφυδάτωση επηρεάζουν την ισορροπία του δέρματός σας με αποτέλεσμα να κάνουν απαραίτητη την καλή ενυδάτωσή του και ανάπλασή του. Τα προϊόντα ενυδάτωσης σώματος εξασφαλίζουν την αύξηση υγρασίας στο δέρμα και την καλύτερη περιποίησή του. Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας επιδερμίδα μέσα από μια ποικιλία γαλακτωμάτων, κρεμών, balm και ελαίων.

- 30%
20,09  14,06 
- 30%
15,71  11,00 
 
1 2 3 4 5 6 7
 

Tips ενυδάτωσης σώματος

Η ηλικία, ο τύπος δέρματος, οι εξωτερικοί παράγοντες αποτελούν τις κυριότερες αιτίες αφυδάτωσης του δέρματος. Επίσης η κακή διατροφή, η ελλιπής λήψη υγρών αλλά και η συνεχόμενη χρήση σαπουνιών διαταρασσουν τη υδρολιπτική ισορροπία του δέρματος, με αποτέλεσμα τα επίπεδα υγρασίας να πέφτουν.

Όλες οι γυναίκες επιθυμούν ένα υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό νεανικό δέρμα. Όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο, δείχνει θαμπό, ξηρό και γηρασμένο. Η συνεχής ενυδάτωσή του πριν μας το ζητήσει το ίδιο, είναι η καλύτερη περιποίηση που μπορούμε να του προσφέρουμε.

Αποφύγετε λοιπόν τα πολύ σκληρά σαπούνια και προτιμήστε ήπια και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αφρόλουτρα ή σαπούνια. Επιλέξτε φυτικά ή με χαμηλό PH προϊόντα και προλάβετε ερεθισμούς και ξηρότητα.

Μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό κατά το ντούζ, γιατί αυτό αφυδατώνει το δέρμα. Προτιμήστε χλιαρό νερό για να επιτύχετε το "ανοιγμα" των πόρων σας και έτσι να επιτύχετε καλύτερη απορρόφηση του ενυδατικού προϊόντος σας.

Εφαρμόστε ένα απολεπιστικό προϊόν μια με δυο φορές την εβδομάδες μετά το ντουζ για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα.

Ξεβγάλτε κάθε φορά που τελειώνετε το ντουζ πολύ καλά τα υπολείμματα σαπουνιού και σκουπιστείτε απαλά ώστε να μην δημιουργηθούν ερεθισμοί.

Για την ενυδάτωσή σας επιλέγξτε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την υφή που επιθυμείτε. Μια κρέμα σώματος, έχει πιο πλούσια υφή και περισσότερα θρεπτικά συστατικά και χαρίζει στην επιδερμίδα πλούσια και μεταξένια αίσθηση. Τα ενυδατικά γαλακτώματα με ελαφριά υφή ενυδατώνουν απαλά την επιδερμίδα και αφήνουν μια λεπτή αίσθηση φρεσκάδας. Τα Body Milk αναδομούν την επιδερμίδα, ενώ τα τζελ χαρίζουν αίσηση δροσιάς και αναζωογόνησης.